Manifestacija “Umetnost roditeljstva” danas u Ćupriji
FOTO: PU "Dečija radost"/promo video

Manifestacija “Umetnost roditeljstva” danas u Ćupriji

Danas od 18 časova u Moravskom parku, u Ćupriji, biće održana manifestacija za decu i roditelje “Umetnost roditeljstva”. Nosioci manifestacije pripremili su brojne sadržaje za sve posetioce.

Zaposleni u Narodnoj bibilioteci “Dušan Matić” organizovali su kutak za učenje iz knjiga o muzici i muzičkim instrumentima, zatim iz ćuprijskog Doma zdravlja, Srednje medicinske škole i Crvenog krsta održaće obuku o tome kako su povezani muzika i instrumenti. Oni maštovitiji moći će da kreiraju i izrade muzičke instrumente sa zaposlenima u PU “Dečija radost” i muzeju “Horeum Margi Ravno”, kao i da oslikaju lice u ritmu muzike. KUD “Železničar” biće tu da upotpuni druženje igrom i plesom.

Roditelji će biti u prilic da pitaju, informišu se i posavetuju sa vaspitačima iz PU “dečija radost”, zaposlenima u Domu zdravlja Ćuprija, kao i sa svim ostalim nosiocima učesnicima, a biće tu i predstavnici iz Centra sa socijlani rad, Centra za porodični centar i usvojenje i Kutka sa osnaživanje porodice.

Turistička organizacija Ćuprija biće tu da promoviše svoj grad kao turističkudestinaciju za porodični odmor, grad muzike i sporta.
Pomoć i podršku Manifestaciji pružaju volonteri Kancelarije za mlade Ćuprija.