Kompanija MORAVACEM dodela sertifikate pobednicima konkursa „Partnerstvo za budućnost 2023“

Kompanija MORAVACEM dodela sertifikate pobednicima konkursa „Partnerstvo za budućnost 2023“

Popovačka cementara uručila je danas sertifikate pobednicima konkursa „Partnerstvo za budućnost“ koji je ove godine raspisan po 14. put. Kompanija Moravacem je 2023. Primila rekordan broj prijavljenih projekata čak 52, a ukupan fond za raspodelu novčanih sredstava bio je 50 hiljada evra.

I cementare u Popovcu poručuju da vode računa o tome da uključe veći broj predstavnika lokalne zajednice. Zato i ne čudi podatak da je ove godine nagrađeno čak 13 projekata pobednika nakon odluke komlpetnog Izvršnog odbora kompanije, a budžet je povećan za 50 odsto. Među pobednicima ovogodišnjeg konkursa su predstavnici Gimnazije i paraćinskih studenata.

Pobednici su još i Udruženja građana “Pametan si čovek”, „Đurđevdan“, „Centar za zaštitu žrtava porodičnog nasilja“, „Medija centar Paraćin“, „OMEGA“, Centar za razvoj preduzetništva i inovacija “SMART CONNECTIONS”, Udruženje „Petrus“ iz Zabrege kao i OŠ “Branko Radičević” Popovac.

Konkurs „Partnerstvo za budućnost“ kompanije Moravacem iz Popovca je bio namenjen neprofitnim organizacijama, ustanovama i udruženjima građana registrovanim na teritoriji opštine Paraćin.