Kako funkcioniše SRC „7. juli“  tokom vanredne situacije

Kako funkcioniše SRC „7. juli“ tokom vanredne situacije

Članovi plivačkih klubova od 15. decembra vratili su se treninzima u sportsko-rekreativnom centru „7. juli“. Ovu odluku doneo je opštinski Štab za vanredne situacije uz poštovanje svih mera za sprečavanje i suzbijanje korona virusa. Ipak, kuglana, teretana i bazeni još uvek su zatvoreni za rekreativce pa još uvek nije poznato kada bi oni mogli da počnu sa radom, rekao je Saša Radisavljević v.d. direktora SRC „7. juli“.

Novoizabrani vršilac dužnosti direktora sportsko-rekreativnog centra „7. juli“ Saša Radisaveljvić, inače profesor fizičke kulture, ističe da se u prethodnom periodu dosta radilo na sređivanju ovog kompleksa. Za vreme vanrednog stanja, bazeni su bili ispražnjeni, očišćeni, nakon čega je usledila dezinfekcija celokupnog prostora.

Odlukom skupštine opštine Paraćin stadion FK „Jedinstvo“  je od 1. oktobra pod upravom sportsko-rekreativnog centra „7. juli“. Radisavljević koji je član Fudbalskog Saveza opštine Paraćin i dugogodišnji igrač Jedinstva rekao je da je u prethodnom periodu rađeno i na uređenju fudbalskh terena.

Planovi za naredni period su veliki, kaže Radisavljević i dodaje da je prioritet zaposlenih u SRC „7. juli“ rekonstrukcija krova. Gradski stadion je godinama bez stolica na tribinama, a njihova kupovina i montaža mogući su ove godine.

Novi v.d . direktora SRC „7. juli“ Saša Radisavljević rođen je 1972. godine u Paraćinu i diplomirani je profesor fizičkog vaspitanja, a na novo radno mesto stupio je krajem oktobra 2020. U profesionalnoj karijeri radio je kao menadžer prodaje i na poslovima korporativnog upravljanja. Izgradnja specijalizovane sale za gimnastičare i borilačke sportove jedan je od primarnih ciljeva narednih godina novoizabranog v.d. direktora sportsko-rekreativnog centra „7. juli“ .