Kafe restoran APIS počeo sa radom na novoj lokaciji

Kafe restoran APIS počeo sa radom na novoj lokaciji

Kafe restoran Apis počeo je sa radom na novoj lokaciji u Paraćinu. Vrata svojim prijateljima i saradnicima otvorena su još u nedelju, a zvanično otvaranje upriličeno je danas. Vlasinici su doneli odluku da se iz Vojvode Mišića presele u ulicu Svetog Save 20. Novi ambijent, promenjen i dopunjen meni kao i vrhunska usluga čekaju nove i stare goste u samom centru grada.

Rad na opremanju novog ambijenta trajao je blizu pet godina. Centralni šank je u prizemlju, a gosti će moći da koriste i galeriju na spratu kao i baštu koja će funkcionisati već na proleće. U suturenu magacin, u kojem na policama već stoje domaća turšija, ajvar, ljutica i veliki asortiman domaćih vina i rakija.

Porodica Pantić se ugostiteljstvom bavi blizu 30 godina tačnije od 1994. otvaranjem prvog objekta u Busilovcu. Posao je pokrenuo Milošev otac Miroslav sa svega dvadesetak godina i ugostiteljskom objektu dao ime po nekadašnjem pukovniku srpske vojske.

Objekat u ulici Svetog Save zapošljava dvadesetak osoba, radiće svakog dana u nedelji, a zbog trenutne epidemiološke situacije radno vreme je, bar u ovom trenutku ograničeno do 20 časova.