Jedinstvo u Paraćinu poraženo od Trajala, SFS Borac izgubio od Dunava u Prahovu

Jedinstvo u Paraćinu poraženo od Trajala, SFS Borac izgubio od Dunava u Prahovu

Oba paraćinska srpakoligaša poražena su u 19. kolu ovog fudbalskog takmičenja. Zeleni na svom tetenu od lidera na tabeli, a staklarci u Prahovu.

Jedinstvo je na Gradskom stadionu dočekalo Trajal koji je prema očekivanjima slavio laku pobedu 3:1. Za goste su pogađali Gogić u 56. minutu, Đorđević u 58. a treći gol za goste postigao je Milenković u 71. minutu. Gol za Jedinstvo postigao je Stefan Mladenović desetak minuta pred kraj regularnog dela utakmice.

Zeleni u narednom kolu 31. marta gostuju Vlasini, a gosti ruše sve rekorde lige i gotovo je neverovatno da nisu izgubili ni bod od početka prvenstva!

SFS Borac je dugo odolevao u Prahovu ali je domaćin golovima Bogoslovskog i 79. i Bogdanovića u nadoknadi vremena vremena došao do važne pobede. Gosti iz Paraćina su na ovo gostovanje došli sa tri vezane pobede u ligi i nisu usleli u nameri da iz ovog mesta donesu makar bod.

Staklarci u narednom kolu dočekuju OFK Sinđelić. SFS Borac ostao je na 31 bodu i 6. je na tabeli. Sa druge strane Jedinstvo je na 11. sa devet bodova manje.