I dalje traje potraga za nestalom devojčicom iz okoline Bora

I dalje traje potraga za nestalom devojčicom iz okoline Bora

Dvogodišnja devojčica Danka Ilić iz okoline Bora još uvek nije pronađena i za njom se još uvek traga. Na terenu su brojne ekipe policije, vatrogasci-spasioci, pripadnici Gorske službe spasavanja, pripadnici Žandarmerije sa psima-tragačima, lovci i brojni građani.

U Srbiji je u toku jučerašnjeg dana prvi put pokrenut sistem PRONAĐI ME! koji je namenjen za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka maloletnog lica, a ovaj sistem je aktiviran na aerodromu Nikola Tesla.

Potraga za ovom devojčicom iz Banjskog Polja kod Bora još uvek traje, a ovu akciju otežava nezgodan teren. Njoj su se špriključili i rudari iz Bora. Potraga sada već ztraje blizu 24 sata.

Danka Ilić, koja je nestala juče u 13.45 u borskom naselju Banjsko Polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

Roditelji apeluju na sve one koji imaju bilo kakvu informaciju ili vide negde Danku da obaveste policiju ili da se jave na broj telefona 065/28-160-41.