Humanitarna prodajna izložba PU „Bambi“

Humanitarna prodajna izložba PU „Bambi“

Čestitke, jaja i nalepnice su samo neki od radova koji su bili izloženi na Vaskršnjem štandu Predškolske ustanove „Bambi“ na platou u centru grada, čiji je naziv „Uskršnji humanitarni bazar“. Paraćinci su bili u prilici da vide mališane u raznim zabavnim aktivnostima, ali i da po povoljnoj ceni kupe neki lep ukras koji su predškolci pravili prethodnih dana.

Trka s korpom jaja vidno je uveselila decu i roditelje, a vaspitačice su se pobrinule da mališani u potpunosti uživaju. Predškolce iz vrtića Plavi zec zatekli smo kako kredom crtaju jaja na platou ispred fontane te smo ih pitali šta su sve pravili za danas.

Ova akcija  se godinama unazad praktikuje za Uskrs, a ovogodišnjoj realizaciji pomogli su Sportski savez Paraćin, Dom omladine, a svoj doprinos dala je i osnovna škola „Radoje Domanović“ iz Paraćina.

Nakon nekoliko kišnih dana, ovog četvrtka u Paraćinu pravi prolećni dan, a na platou kod fontane okupio se veliki broj dece i njihovih roditelja. Plato sada izgleda potpuno drugačije i lepše pa će ovako išaran ostati do prve kiše.