Dragan Stojanović novi v.d. direktora Kulturnog centra u Paraćinu

Dragan Stojanović novi v.d. direktora Kulturnog centra u Paraćinu

Dugogodišnji urednik muzičkog programa Kulturnog centra Paraćin Dragan Stojanović, novi je vršilac družnosti direktora ove ustanove. Na novo radno mesto stupio je 27. decembra 2021. godine. On ističe timski rad kao i svoje saradnike.

Prema rečima Stojanovića, kada je reč o likovnoj umetnosti, najznačajnija manifestacija koju organizuje Kulturni centar Paraćin je Sisevačka kolonija.

Osim depoa, Kulturni centar je dobio novo osvetljenje i stolice čija je vrenost oko pola miliona dinara. U Pomoravlju je prepoznatljiv po organizovanju književnih večeri i predavanja.

Prethodnih godina Paraćinci su u organizaciji Kulturnog centra slušali operske pevače, a bili su prisutni i ostali žanrovi poput džeza, klasične muzike i roka. Ovu tradiciju nastaviće i u narednom periodu.

Ideja Stojanovića je da kako kaže osveži prostorije Kulturnog centra, kako bi se posetioci u njima osećali što prijatnije.

Novi vršilac dužnosti direktora paraćinskog Kulturnog centra Dragan Stojanović rođen je 1972. godine u Zabregi. Pedagoški fakultet završio je u Prištini. Od 1998. do kraja decembra 2021. godine obavljao je funkciju urednika muzičkog programa u Kulturnom centru Paraćinu.