Domaći lanac trgovine Tekijanka otvara market u Paraćinu

Domaći lanac trgovine Tekijanka otvara market u Paraćinu

Domaći lanac trgovine Tekijanka u subotu otvara market u Paraćinu. Ovo će biti tek drugi objekat na Jugu Srbije, a nakon marketa koji je u Nišu počeo sa radom polovinom juna ovo će biti 35 na teritoriji Srbije. Novi prodajni objekat analazi se u Vidovdanskoj ulici.

Gostujući u našem studiju PR menadžerka Tekijanke Danijela Caranović ističe moto ovog trgovinskog lanca „Najpovoljnija porodična kupovina“. Ona kaže da u njemu pored sezonskih proizvoda poput voća, povrća i prehrambenih proizvoda kupci će biti u prilici da kupe uvek sveže meso jer su njihovi snabdevači domaće farme. Novi trendovi u trgovini zahtevaju i program lojalnosti u vidu kartica sa popustima i aplikaciju koja je u fazi izrade.

Ovaj trgovinski lanac je u sistemu DTL-a, asocijacije domaćih trgovina koja broji 14 članica na teritoriji Srbije. Svi oni imaju oko 780 trgovina i preko 6.000 zaposlenih. Novi objekat će u Paraćinu biti otvoren u subotu 15. jula od 11 časova.

Tekijanka je na tržištu trgovine prisutna pune 33 godine, a svoje poslovanje je donedavno uglavnom širila na negotinsku krajnu u šest tamošnjih opština. Ova kompanija je najavila da će nakon otvaranja objekta u Vidovdanskoj uskoro otvoriti još jedan na teritoriji Paraćina.