Dodela paketića u Udruženju samohranih roditelja „Dečija sreća“

Dodela paketića u Udruženju samohranih roditelja „Dečija sreća“

Udruženje samohranih roditelja „Dečija sreća“ koje je osnovano 9. juna 2021. godine, iza sebe već ima nekoliko uspešnih aktivnosti. U kancelariji ovog Udruženja koje se nalazi u ulici Branka Krsmanovića mogu se javiti svi ljudi dobre volje koji žele da učestvuju u donacijama u vidu hrane ili odeće i na taj način izmamiti osmeh ovih mališana i njihovim roditeljima.

Ovaj događaj je plod ugovora koji su nedavno potpisali kompanija Kromberg & Schubert koja posluje u Kruševcu i udruženja samohranih roditelja. Ovo ipak nije prvi put da udruženje sprovodi ovakvu akciju za najmlađe, kaže Vanja Jovanović, predsednica Udruženja „Dečija sreća“ i dodaje da će se i u buduće truditi da mališane obraduju nekim poklonima.

Deca roditelja koji su članovi udruženja„Dečija sreća“ iz Paraćina dobila su paketiće u znak praznika Sveti Sava. Čak sedamdeset dečaka i devojčica imali su priliku da u okviru ove humane akcije dobiju nešto od svojih omiljenih slatkiša i slaniša. Čokolade, bombone, napolitanke i štapići samo su neke od poslastica kojima su se ovi mališani obradovali.