Aktivnosti paraćinskog Kulturnog centra za mart

Aktivnosti paraćinskog Kulturnog centra za mart

Za ljubitelje umetnosti Kulturni centar u Paraćinu priprema veliki broj manifestacija kao što su projekcije filmova, koncerti i književne večeri. Epidemijska situacija u našoj opštini je mnogo bolja nego ranije pa dozvoljava više kulturnih dešavanja nego što je bio slučaj prethodnih meseci. Prva aktivnost koju ova ustanova organizuje zakazana je već za sredu.

Na radost filmadžija, projekcije jednog domaćeg i stranog filma, publika će moći da pogleda sutra i u sredu u paraćinskom pozorištu.

Osim ovih, paraćinski Kulturni centar u drugoj polovini meseca organizovaće i nekoliko kulturnih večeri koje će na jednom mestu okupiti ljubitelje pisane reči. Paraćin će po prvi put biti domaćin Književnom klubu iz Niša.

Kada je reč o izložbama, Paraćinci do 25. marta mogu da pogledaju izložbu „Žene umetnice“ u galeriji novog Kulturnog centra. Iako smo na polovini marta, zaposleni u Kulturnom centru već uveliko spremaju bogat kulturno umetnički program za april. Paraćince očekuju brojne književne večeri, izložbe, koncerti i još neke aktivnosti koje za sada nisu želeli da otkrivaju.