Tradicionalni Kup grada Paraćina u sportskom ribolovu

Tradicionalni Kup grada Paraćina u sportskom ribolovu

ОSR „Mrena“ nastavlja u istom maniru nizanjem mnogobrojnih uspeha, te su i na ovogodišnjem tradicionalnom Kupu grada Paraćina koji je je u njihovoj organizaciji, ostvarili značajne rezultate. Na ovogodišnjem takmičenju održanom na Sisevačkom jezeru deset ekipa koje čine po tri  takmičara pecali  su štafetno, a riba je merena odmah. Takmičari iz Mreninih pobratimskih udruženja iz Kragujevca i Čačka rekli su nam da su na ovom takmičenju redovni i da im se organizacija veoma dopada.

Ovogodišnji Kup grada Paraćina je za sve članove OSR „Mrena“  veoma značajan jer su njime proslavili sedamdeset godina od osnivanja kluba. Predsednik udruženja OSR „Mrena“  Miroslav Mitrović kaže da je veoma zadovoljan rezultatima kluba, ali i pojedinaca i navodi da se nada da će i na dalje ostvarivati ovako odlične rezultate.

Jedno od najstarijih sportskih društava iz Paraćina ima za cilj  da poveća broj članova u svom klubu. Za sada ima dvadesetak aktivnih članova te pozivaju zainteresovanu decu da se učlane i oprobaju u ovom zanimljivom sportu.

Da je ova godina definitivno u znaku Mrene govori činjenica da su ubedljivi pobednici svetskog, balkanskog i državnog prvenstva u fider ribolovu. Miloš Petković i Marko Milošević ostvarili suodlične rezultate i kažu da je za njih to bilo odlično iskustvo.