Akcija dobrovoljnog davanja krvi i obeležavanje godišnjice kompanije „Mihajlović“

Akcija dobrovoljnog davanja krvi i obeležavanje godišnjice kompanije „Mihajlović“

Druga ovomesečna akcija dobrovoljnog davanja krvi koju sprovode Crveni krst Paraćin i Zavod za transfuziju krvi Niš održana je danas u prostorijama biznis centra „Mihajlović“ kod štofare. Povod za prikupljanje donacija krvi na ovoj lokaciji je 32. godišnjica poslovanja kompanije „Mihajlović“. Marketing menadžer poslovnog sistema „Mihajlović“ Emil Milojević kaže da nije prvi put da na ovaj način obeležavaju godišnjicu, jer su pre dve godine organizovali sličnu akciju u saradnji sa paraćinskim Crvenim krstom.

Svi koji su u drugoj oktobarskoj akciji donirali krv dobili su na poklon vaučer za besplatan ručak u restoranu „Mihajlović“. Među njima su i Bratislav Jevdosić koji je krv donirao 9 puta i Zoran Ljutić kome je ovo bio 14 put da učestvuje u ovoj akciji. Njima je glavni motiv za doniranje krvi bio da pomognu onima kojima je to potrebno.

Svako ko je želeo da na ovaj humani način spasi ili produži nekome život morao je prvo da popuni upitnik, a zatim pristupi sistematskom pregledu.

Sledeća akcija dobrovoljnog davanja krvi zakazana je za petak od 9 do 13 casova u prostorijama SRC „7. juli“ koju organizuje policijska stanica u Paraćinu sa Crvenim krstom i Zavodom za transfuziju krvi Niš.