Zbog najavljene obustave vodosnabdevanja evo gde će biti postavljeni bidoni sa vodom

Zbog najavljene obustave vodosnabdevanja evo gde će biti postavljeni bidoni sa vodom

Večeras će oko 20 časova u dobrom delu naše opštine biće otežano vodosnabdevanje, zbog rekonstrukcije mosta na Crnbici u centru Paraćina. Direkcija za izgradnju opštine Paraćin obaveštava sugrađane da će na teritoriji opštine već danas postaviti bidone i autocisterne i to na sledećim lokacijama:

Bidoni: vrtić kod EPS-a, Industrijska zona Zmič, ugao Tesline i Ivana Gorana Kovačića, Hala sportova i ulica Majora Gavrilovića (u blizini marketa Delišes) i lokacija ispred crkve Svete Trojice.

Autocisterne: centar grada, u blizini MZ 11. Kongres i Nemanjina ulica (u blizini marketa Jagodnjak).

Podsećamo, zbog izmeštanja vodovodne mreže sa mosta u ulici Kralja Petra Prvog, doći će do prekida u vodosnabdevanju Paraćina od srede 27. marta počev od 20 časova, pa u narednih 24 časa.
U pojedinim delovima grada vode će biti sa smanjenim pritiskom u mreži i to u Striškom naselju, Tekiji i na Karađorđevom brdu (Petlovac, Želivode). Osim grada vodu takođe neće imati naselja Šavac i Čepure.

U slučaju nepredviđenih problema prilikom povezivanja ovaj rok može biti produžen o čemu će potrošači biti naknadno obavešteni.