Završnica turnira u malom fudbalu Fair play u Bošnjanu

Završnica turnira u malom fudbalu Fair play u Bošnjanu

Završen je još jedan turnir u malom fudbalu „Fair play“ u Bošnjanu u kojem je titulu najboljeg osvojio Sjaj Kočinac. Fudbaleri ove ekipe su u finalu pobedili Borac Skandi rezultatom 4:3 nakon preokreta u vrlo zanimljivoj utakmici do samog kraja.

Poražena ekipa je povela u finalu ali kod primljenog gola za 1:1 sve je krenulo naopako za Borac Skandi. Do pred sam kraj utakmice imali su šansu za izjenačenje što se ipak nije desilo, pa se čini da je Sjaj Kočinac ipak zasluženo osvojio trofej.

Turnir u Bošnjanu ima najdužu tradiciju u opštini Paraćin dugu dve decenije i svake godine privlači verliki broj gledalaca.

Neposredno pred finalni meč odigrana je utakmica za treće mesto koje je osvojila ekipa Ketering centar koja je sa 7:3 pobedila Dečake iz Sinjeg Vira.

Nagradni fond je bio sto odsto od upate odnosno kotizacija ekipa na turniru u Bošnjanu. Na kraju su dodeljena i pojedinačna priznanja. Najbolji golman je Milan Zimonjić, najbolji strelac Bogdan Jovanović, a najbolji igrač Stefan Bogojević obojica iz pobedničke ekipe.