Zatvoren most u centru i privremeno izmeštena autobuska stajališta

Zatvoren most u centru i privremeno izmeštena autobuska stajališta

Pripremni radovi na rušenju mosta u centralnoj gradskoj ulici počeli su prošle nedelje, a od danas je saobraćaj na ovom mestu obustavljen i preusmeren na okolne ulice Nikole Pašića, Svetog Save, Branka Krsmanovića i Majora Marka. Zbog obustavljenog saobraćaja preko mosta, izmeštena su i autobuska stajlišta za prigradski i međugradski prevoz koja će se privremeno nalaziti u Ulici Bore Petrovića u kojoj će biti omogućen dvosmerni saobraćaj. Koordinator za izgradnju mostova u ParaćinuSaša Ružić za Kanal M objasnio je kako će izgledati saobraćaj u narednom periodu.

Ovo zatvaranje mosta trajaće dvadesetak dana dok se radovi ne završe, a nakon toga će saobraćaj opet biti omogućen na ovom delu puta. Konačno zatvaranje kao i rušenje mosta očekuje se krajem februara.

Stajalište kod gradske apoteke privremeno je izmešteno u Ulici Bore Petrovića kod broja 2 i 3, kao i stajalište iz Ulice Vožda Karađorđa kod tzv ,,Plavog jadrana” se izmešta u Ulicu Bore Petrovića kod broja 42.Strogo je zabranjeno parkiranje i zaustavljanje duž cele ulice Bore Petrovića gde je saobraćajnim znakom to regulisano, kako bi javni prevoz i ostali saobraćaj funkcionisao nesmetano. Nadležni su uputili apel vozačima da ukolone svoja parkirana vozila u ulici Bore Petrovića kod Zelene pijace kako bi službe pristupile obeležavanju kolovoza i da bi bio omogućen dvosmerni saobraćaj.