Veći deo opštine Paraćin u nedelju bez električne energije

Veći deo opštine Paraćin u nedelju bez električne energije

Bez električne energije će u nedelju, 19. jula biti potrošači u centru Paraćina, oko Opštinskog suda i to:

  • od 12 do 20 sati Idea, zgrada iznad Idee ulaz 1, zgrada Opštine;
  • na jedan sat od 12 do 13 sati zgrada SUP-a, zgrada Opštinskog suda, zgrada iznad Idee ulaz 2, vojna zgrada na uglu Majora Marka i Vladike Nikolaja, deo ulice Majora Marka ka crkvi, prostorije Katastra.

Ova isključenja planirana su zbog radova na ili u blizini elektroenergetskih objekata na području Paraćina, saopšteno je iz paraćinskog pogona Elektrodistribucije u Jagodini.

Zbog obimnih radova na remontu postrojenja u trafo stanici Paraćin 1 u Glavici u nedelju će na jedan sat od 8 do 9 sati i naknadno od 17 do 18 sati bez električne energije biti:

  • ceo Paraćin sem Jagodnjaka i Gloždaka sa svim proizvodnim preduzećima – Bombonara, Čokolend, Pekara, Hotel Orbis;
  • Glavica i industrijska zona sa većim potrošačima – PP Milić, Matoks, Betonjerka Ralević, Auto centar Efiks, BMV servis, repetitor na Čukari;
  • celo područje popovačkog konzuma – Popovac, Zabrega, Buljane, Bošnjane, Izvor , Graza, Klačevica, Lešje, Donja Mutnica, Šaludovac, Gornja Mutnica, Plana, Davidovac, Mirilovac, Lebina i deo Golubovca.

Na pola sata u nedelju će bez struje od 6 do 6:30 i naknadno od 18 do 18:30 biti potrošači sa krežbinačkog konzuma: Drenovac, Donji Katun, Sikirica, Gornje Vidovo, Donje Vidovo, Ratare, Krežbinac, Golubovac, Busilovac, Svojnovo.

Na pola sata od 8 do 8:30 i naknadno od 19 do 19:30 biće potrošači u Striži, kao i Bahus, Ljuba invest, Mlekara Mihajlović, naselje Dankovo, naselje Ribnica, Transkop, Valoga, Magnum, Drvo Mag, Bagremar, Tekija, Šavac, Čepure, Raševica, Trešnjevica, Potočac, mala Trešnjevica, fabrika otpadnih voda, vodovodna postrojenja, navodi se u saopštenju EPS-a.