VAZDUŠNA AVANTURA IZNAD BEOGRADA: OSVOJI LET HELIKOPTEROM I SKOK IZ AVIONA!

VAZDUŠNA AVANTURA IZNAD BEOGRADA: OSVOJI LET HELIKOPTEROM I SKOK IZ AVIONA!

Predstavljamo vam promociju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

 

Predstavljamo vam jedinstvenu promociju koja će oduševiti sve ljubitelje adrenalina. Ako ste maštali o tome da PRELETITE BEOGRAD HELIKOPTEROM – sada vaše snove pretvaramo u stvarnost.

 

U toku je interesantna promocija koja kao glavnu nagradu donosi LET HELIKOPOTEROM iznad prestonice Srbije. Da stvar bude bolja, ovu nagradu će osvojiti tri prvoplasirana igrača na listi. I ne samo to, već će sa sobom moći da povedu i društvo!

 

Međutim, priča sa nagradama se ni tu ne završava. Igrači koji se nađu od 4. do 10. mesta na listi osvojićete TANDEM SKOK IZ AVIONA!

 

A, šta vam je potrebno da bi učestvovali u ovoj akciji? Treba samo da se zabavljate uz popularnu igru provajdera Expanse Studios, Super Heli u Meridianu!

 

Ukoliko ne osvojite jednu od glavnih nagrada, tu su FREEBETOVI koji se dodeljuju na dnevnom nivou. 300 FREEBETOVA osvajaju najbrži igrači svakog dana.

 

Osetite moć adrenalina na otvorenom nebu!

 

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.