U subotu humanitarna priredba paraćinskih gimnastičarki

U subotu humanitarna priredba paraćinskih gimnastičarki

Još jedna akcija sa ciljem prikupljanja sredstava za lečenje doktorke Ane Jaćimović biće održana u subotu 5. februara od 16 časova u SRC „7. juli” u Paraćinu. U humanitarnoj priredbi učestvovaće gimnastičarke iz Paraćina koje će na ovaj način dati svoj doprinos za Anin pregled u Beču. Gimnastički klub „Paraćin“ više od decenije učestvuje u humanitarnim akcijama poput ove, tako da su njihove priredbe oko Nove godine postale tradicionalne.

Trener gimnastičkog kluba „Paraćin“ Nataša Avramović dodaje da će publika 5. februara biti u prilici da vidi reviju gracioznosti, lepotu pokreta i sportsko umeće članica kluba.

Nataša poziva Paraćince da uz poštovanje svih mera prevencije protiv širenja virusa svojim prisustvom podrže ovu humanu akciju.

Ulaznice za humanitarnu priredbu se neće naplaćivati, ali će naši sugrađani svoju donaciju moći da ubace u kutiju na ulazu u Halu sportova ili pokažu priznanicu kao dokaz o uplaćenim novčanim sredstvima. Oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju priredbi, svoj doprinos mogu pružiti putem sms poruke na broj 3030 sa sadržajem 811 ili uplatom na namenski žiro račun.