Svestrani talenti paraćinske studentkinje Tare Ivanović

Svestrani talenti paraćinske studentkinje Tare Ivanović

Tara Ivanović iz Paraćina jedan je od najboljih studenata ekonomije na Univerzitetu Singidunum u Beogradu. Iako je njena prva ljubav bio modni dizajn, ona je odlučila da svoj obrazovni put usmeri ka ekonomiji. Nezadovoljna ocenama, Tara ih je često poništavala.

Kako bi olakšala svoj boravak i studiranje u Beogradu, ova mlada devojka radi. Pored sezonskih studentskih poslova, Tara ima i primarni posao kojim se bavi punih šest godina. S obzirom da joj je njena majka krojačica, Tara se od malih nogu interesovala za materijale, iglu i konac.

Osim što studira i radi, Tara Ivanović i piše. Kaže da uz dobru organizaciju postiže sve, te se nada da će uskoro završiti i svoju prvu knjigu.

Iako studira ekonomiju, bavi se modnim dizajnom i piše Tara još uvek nije odlučila čime će se baviti u budoćnosti. Za sebe kaže da je avanturista i da svakodnevno istražuje i uči sve što je u trenutku zaintrigira.

Tara Ivanović do sada je završila nekoliko kurseva iz oblasti marketinga. S obzirom da često putuje u inostranstvo, intenzivno uči francuski i nemački jezik. Master studije će upisati naredne godine i volela bi da svoje dalje usavršavanje nastavi u inostranstvu.