Sunshine na Moto skupu u Ćupriji
FOTO: Turistička organizacija Ćuprija/instagram

Sunshine na Moto skupu u Ćupriji

I ovog leta na gradskoj plaži na Velikoj Moravi u Ćupriji Moto skup, najavila je Tursitička organizacija Ćuprija. Ova događaj namenjen pre svega bajkerima, a i ljubiteljima dobre rok svirke koji će biti održan od 14. do 16. juna.
Vožnja, druženje sa starim prijateljima i upoznavanje novih, divljenje najsavremenijim, starinskim i neobičnim motociklima, večernje zabave uz muziku uživo samo su neki od razloga da sednete na svoj motor i posetite 12.Moto skup. Bogat muzički program, sastavljen od nastupa eminentnih izvođača, kao i ostali sadržaji, biće realizovani u organizaciji moto kluba Iron Bridge iz Ćuprije uz partnerstvo i podršku Turističke organizacije, a pod pokroviteljstvom opštine Ćuprija, najavili su organizatori.

Već je poznato ko će natupiti ovom prilikom. Prve večeri najavljen ja nestup makedonskog benda “The solution”, a nastupiće još i “Tribute Bijelo Dugme – Belo kopče” kao i zrenjaninski sastav “Ledene oči”.
Drugog dana Moto skupa kao najveće ime ovog događaja sviraće poznati srpski sastav”Sunshine”, a poptom će nastupiti “Rok ko fol” iz Bosne i Hercegovine kao i “Bend 357”.