SFS Borac zakazao pet kontrolnih utakmica pred nastavak prvenstva

SFS Borac zakazao pet kontrolnih utakmica pred nastavak prvenstva

Fudbaleri SFS Borca već skoro 10 dana treniraju za nastavak sezone u Srpskoj ligi Istok. Njihov sastav ipak neće izgledati isto do kraja prvenstva jer su sa stadiona kraj staklare otišla šetorica fudbalera. Kapiten ovog kluba smatra da se to neće previše odraziti na igru popularnih staklaraca.

Trener SFS Borca Darko Miladinović okupio je igrače pred kraj januara nakon višenedeljne pauze. Kaže kako rade punom parom kao i to da još uvek pregovaraju o mogućim pojačanjima.

Prema rečima kapitena Milenkovića, igrači ovog kluba kombinuju trčanje na stazi i rad sa loptom na travi. Mi smo posetili jedan od treninga na pomoćnom terenu.

Rukovodstvo SFS Borca je dakle rešilo da podmladi sastav, a trener Miladinović je siguran da će njegovi igrači nastaviti u istom ritmu i ovog proleća. SFS Borac je prošlu jesen završio na 5. mestu tabele i ostvario 7 pobeda.

U prilog ovoj činjenici je jedan od mlađih fudbalera u ovom sastavu osamnaestogodišnji Jovan Anđelković. Ovaj napadač koji je u prvom delu sezone postoga dva gola uz isti broj asistencija već je igrao za oba gradska rivala.

Već u subotu SFS Borac igra prvu kontrolnu utakmicu. Njihov protivnik biće Meševo, a meč će biti igran na veštačkoj travi.

Poslednja provera fudbalera SFS Borca pred nastavak sezone biće na njihovom stadionu kada im u goste dolazi Batočina. Prvenstvo bi trebalo da bude nastavljeno 5. marta, a SFS Borac će imati lak zadatak jer im u goste dolazi poslednjeplasirani Car Konstantin.