SFS Borac ubedljiv protiv Jedinstva u poslednjoj kontroli pred nastavak prvenstva

SFS Borac ubedljiv protiv Jedinstva u poslednjoj kontroli pred nastavak prvenstva

Fudbaleri SFS Borca bili su ubedljivi u meču sa Jedinstvom u poslednjoj proveri pred nastavak prvenstva. Staklari su na Gradskom stadionu pobedili zelene sa čak 4:0 i na taj način zadali glavobolju, za sada jedinom paraćinskom Srpskoligašu koji će već u subotu krenuti u borbu za nove bodove u ligi. Njihov trener Đorđe Zlatanović svestan je loše partije svojih izabranika iz nekoliko opravdanih razloga.

SFS Borac bio je neumoljiv i postigao dva gola po poluvremenu. Trener staklara Zoran Terzić smatra da rezultat i nije pravi odnos snaga na terenu jer je Jedinstvo imalo inicijativu u drugom delu igre, nekoliko izglednih prilika i stativu.

Trostruki strelac na ovom meču bio je Matija Pavlović od kojih jedan od njih može da se uknjiži i kao auto gol. Bilo kako bilo, najbolji pojedinac na utakmici smatra da njegova ekipa može još više.

Jedinstvo iza sebe ima jednu turbulentnu sezonu, praćenu štrajkom fudbalera zbog neisplaćenih zarada na početku sezone, promenom trenera i prebijenjam Duška Dukića u Jagodini. Nakon svega toga, peta pozicija na tabeli pred nastavak prvenstva je odličan epilog nakon 15 odigranih kola u Srpskoj ligi Istok. Već u subotu kreće borba za nove bodove, a zeleni će u prva dva kola ovog proleća biti domaćini.

Staklari će do kraja prbvenstva u Zoni Zapad biti glavna meta svih članova lige, posebno zbog činjenice da SFS Borac nema poraz uz svega jedan nerešen meč i fantastičnu gol razliku +53.

Jedinstvo svoje proleće u Srpskoj ligi Istok počinje na Gradskom stadionu u subotu domaćinstvom Timočaninu u utakmici koja počinje od 14 časova. Sa druge strane SFS Borac će prvu zvaničnu utakmicu u Zoni zapad u drugom delu sezone igradi nedelju dana kasnije. 12. marta gostuju možda i u derbiju prvenstva kruševačkom Jedinstvu koji na tabeli ima 7 bodova manje u odnosu na staklare.