SFS Borac sa novim trenerom u nove pobede

SFS Borac sa novim trenerom u nove pobede

Paraćinsku sportsku javnost, makar onu naklonjenu fudbalskim dešavanjima iznenadila je vest da su sada već bivši trener Zoran Terzić i SFS Borac prekinuli saradnju. Na njegov predlog kormilo je preuzeo Darko Miladinović bivši napadač kluba sa stadiona kraj staklare. On ne krije da mu je žao što je došlo do prekida saradnje i da se nada da će nastaviti njegovim stopama.

Borac je pod vođstvom Terzića povratilo srpskoligaški status i jedan od najdužih nizova bez poraza u istoriji kluba. SFS Borac je bio neporažen u Zoni Zapad prošle sezone i tom prilikom su njegovi igrači za 28 kola postigli 114 golova uz svega 18 primljenih.

SFS Borac narednih nedelja očekuje veoma težak raspored pa će ovaj klub biti na slatkim mukama u sledećih nekoliko kola. Već u subotu ih očekuje derbi 3. kola Srpske lige Istok i gostovanje lideru na tabeli Timočaninu.

Utakmica u Knjaževcu počinje od 16.30, a SFS Borac je u prva dva kola zabeležio pobedu u Nišu i remi kod kuće i ima 4 boda što je dovoljno za deobu 3. mesta na tabeli. Već sledećeg vikenda SFS Borac dočekuje Meševo koje je bez bodova u novoj sezoni, a staklari potom u 5. i 6. kolu gostuju prvo Brzom Brodu, a potim i Radničkom u Pirotu.