Vaspitači i roditelji uredili dečije igralište i dvorište vrtića Plavi zec

Vaspitači i roditelji uredili dečije igralište i dvorište vrtića Plavi zec

Roditelji dece koja pohađaju vrtić Plavi zec u Paraćinu i njihovi vaspitači organizovano su uredili dvorište ove predškolske ustanove.

Oni su prethodniih dana farbali gume i klupice, postavili ljuljaške i postavili tablu za mini košarku kako bi svojim mališanima boravak u dvorištu vrtića učinili prijatnijim i zanimljivijim.

Ova vest obradovala je mnoge Paraćince, a radovima se pohvalila Predškolska ustanova Bambi fotografijama na svom facebook nalogu.

FOTO: PU Bambi/facebook

Tokom cele nedelje se u dvorištu vrtića “Plavi zec” dešavala pomalo neobična situacija, jer su se vaspitači organizovali da srede dvorište vrtića a zatim su se njima priključili roditelji dece koja pohađaju ovaj vrtić. Ceo mobilijar vrtića kao što su klupe za sedenje, ljuljaške, koš i ostale sprave su popravljane i ofarbane, a akcija će biti nastavljena i za vikend ako vremenski uslovi to dozvole. Kolektiv PU “Bambi” se ovom prilikom zahvaljuje roditeljima na njihovom svestranom angažovanju i na poboljsaju uslova za boravak dece u vrtiću “Plavi zec”.”, piše u objavi PU Bambi na društvenim mrežama.

FOTO: PU Bambi/facebook