Revijana utakmica veterana Crvene zvezde i Morave iz Ćuprije

Revijana utakmica veterana Crvene zvezde i Morave iz Ćuprije

U susret Danu opštine Ćuprija na novoizgrađenom stadionu „Aleksandar Aca Petrović“ u sredu popodne revijalni meč odigrali su veterani Crvene zvezde i Morave. Ovo je bila još jedna prilika da se legende crveno belih vide sa prijateljima iz grada na Moravi u meču nakom je postignut po jedan gol sa obe strane.

Veterani Creve zvezde se okupljaju često, gostuju po mnogim gradovima širom Srbije, Republike Srpske i Makedonije. Milosav Manojlović iz redova domaćina koji je odigrao samo jedno poluvreme kaže da mu je veoma drago što je bio deo ovog događaja kada je nakon dugo vremena sreo stare prijatelje.

Avgusta 2021. godine Memorijalnim atletskim mitingom „Vera Nikolić“ svečano je otvoren ovaj stadion sa tribinama i atletskom stazom. Mnogi od zvezdinih veterana bili su pozitino iznenađeni na kakvom stadionu su gostovali.

Veteran Crvene zvezde Stanislav Karasi, bivši član Lila, Antverpena, Bafala iz Njujorka i OFK Beograda nam je otkrio još jednu malo poznatu misiju selekcije kojoj pripada. Naime, veterani iz crveno belog tabora već dugi niz godina pomažu porodicama bivših igrača ovog kluba koji su u teškoj materijalnoj situaciji.

Ovaj događaj i misija u kojoj su veterani Crvene zvezde je za čistu desetku, i samo jedan u nizu povodom obeležavanja Dana opštine Ćuprija 13. oktobra.