Repertoar paraćinskog pozorišta za april

Repertoar paraćinskog pozorišta za april

Za ljubitelje pozorišta april će biti veoma zanimljiv mesec, jer originalni repertoar koji paraćinsku publiku očekuje u pozorištu ovog meseca pripremljen je nekoliko meseci unazad. Prolećna sezona u ovoj ustanovi kulture obično kreće sredinom februara, ali su ove godine prve predstave zbog korona virusa bile one u martu, kao što su „Jao meni“ i „Raj na zemlji“. Mart je obeležila velika posećenost, interesovanje i što je najbitnije, zadovoljna publika, a direktor paraćinskog pozorišta Marko Šćepanović se nada da će tako biti i ovog meseca.

Nakon ljubavi na seoski način sledeća predstava biće održana 12. aprila. U pitanju je predstava „Moj saputnik strah“ šabačkog pozorišta.

Poslednja predstava ovog meseca biće 19. aprila, a nosi naziv „Šta ćemo sad?“. I ne, nema dodirnih tačaka sa srpskom pobedničkom pesmom za Evroviziju.

Direktor pozorišta Marko Šćepanović kaže da su Paraćinci navikli da svaki put na sceni vide nešto drugačije i novo, a u narednom periodu će najverovatnije videti nešto što dugo očekuju.

Šćepanović dodaje da je odziv građana odličan, ali da mu je još više drago kada je publika zadovoljna. Još jednom je pozvao Paraćince da što pre dođu po ulaznice za neku od aprilskih predstava, jer su sve već dostupne i nije ih još mnogo ostalo.