Program na 10. Moto skupu u Ćupriji

Program na 10. Moto skupu u Ćupriji

Zvuk motora i rokenrola odzvanjaće Ćuprijom 17. i 18. juna na 10. Moto skupu na obali Morave. Ovu manifestaciju organizuje Moto klub „Iron Bridge“ iz Ćuprije uz pomoć lokalne samouprave i Turističke organizacije iz ovog mesta. Predsednik ovog Moto kluba Dejan Perić obećao je dobar provod i bogat program tokom petka i subote.

Svirka će naime početi još ranije u petak od 16 časova kada će u kampu nastupati  grupa „Bluesful baby“ prvog dana, a drugog u istom terminu bend „Black and White“ iz Jagodine. U subotu će bajkeri posle doručka od 10 časova imati ekskurziju na kojoj će obići turističke znamenitosti Ćuprije poput muzeja „Horeum Margi“, manastira Ravanica i spomenika Boj na Ivankovcu.

Predsednik Moto kluba „Iron Bridge“ Ćuprija Dejan Perić kaže da sa mnogim drugim klubovima iz Srbije i inostranstva imaju dobru saradnju i prijateljske odnose. Veliki broj njih će 17. i 18. juna na svojim dvotočkašima posetiti Moto skup u Ćupriji.

Perić dodaje da sve posetioce 10. jubilarnog Moto skupa u Ćupriji očekuje specijalno iznenađenje koje ipak nije želeo da otkrije. To je samo još jedan od razloga zašto 17. i 18. juna pored bajkera očekuje i veliki broj ljubitelja motora i rokenrola.