PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: Registruj se, osvoji kartu i BUDI DEO SPEKTAKLA U NEMAČKOJ!

PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: Registruj se, osvoji kartu i BUDI DEO SPEKTAKLA U NEMAČKOJ!

Navijaj za ORLOVE

 

Za samo nekoliko dana bi selektor fudbalske reprezentacije Srbije +, Dragan Stojković Piksi, trebalo da objavi spisak igrača na koje računa za martovske utakmice sa Rusijom i Kiprom, što znači da pripreme za EURO polako počinju.

 

A, pripreme za evropski šampionat su u Meridianu već počele i to – spektakularno!

 

U toku je takmičenje “Pogodi najveću kvotu” koje iskusnim kladioničarima i ljubiteljima fudbala donosi priliku da osvoje trenutno najtraženiju kartu na svetu – kartu za EURO2024!

 

Želiš u Nemačku? Na pravom si mestu! Imaš još nekoliko dana da odigraš tiket koji te šalje na EURO, kako bi bodrio naše “Orlove” na utakmici protiv Danske. Potrebno je da imaš nalog u Meridian, uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 2.000 dinara i odigraš tiket sa minimum tri para. Ukoliko je tiket dobitan, a pogodio si i najveću ukupnu kvotu – karta je tvoja!

 

I to ne bilo kakva – već ona koja ti garantuje VIP iskustvo! Budi član tima koji putuje u Nemačku i koji je spreman  za nezaboravan doživljaj!

 

Pravila su jednostavna, a dobitak nestvaran! Ukoliko još uvek nemaš nalog u Meridianu, ne brini – nije kasno da se priključiš. Na OVOM LINKU možeš kreirati nalog, a nakon toga dobijaš i spektakularan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara, tako da imaš priliku da se opustiš i uživaš u online klađenju.

Odigraj, pa za “Orlove” uživo navijaj!

 

SVET KLAĐENJA NA DOHVAT RUKE: Vreme je dragoceno, a kako ga ne biste gubili i kako biste uvek mogli da se priključite zabavi u Meridianu – instalirajte Meridian aplikaciju u samo par klikova i uživajte u online klađenju! Bilo da koristite android, huawei ili iOS uređaj – OVDE vas čeka aplikacija koju morate imati!