Preminula ženska osoba nakon eksplozije u jednom od stanova zgrade u ulici Majora Gavrlovića

Preminula ženska osoba nakon eksplozije u jednom od stanova zgrade u ulici Majora Gavrlovića

Kako paraćinski RTV Kanal M saznaje iz pouzdanih izvora, ženska osoba sa inicijalima A.S. (37), iz Paraćina, preminula je popodne od posledica povreda koje je zadobila u eksploziji koja se danas oko 14.40 dogodila u jednom od stanova stambene zgrade u ulici Majora Gavrilovića broj 9 u Paraćinu.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, nesrećnu ženu je detonacija u stanu izbacila na prostor ispred zgrade.
Nakon prebacivanja u paraćinsku Bolnicu i pokušaja reanimacije, ona je nažalost podlegla teškim povredama.

Kanal M takođe saznaje i da su od posledica ove eksplozije povređene još dve osobe, koje nisu životno ugrožene.

Zgrada je skoro u potpunosti demolirana sa velikim oštećenjima na objektu, popucalim prozorima i izbijenim vratima. Iz tog razloga svi stanari su evakuisani, a zgradu obezbeđuju pripadnici Policije. Oštećena od detonacije su vidljiva i na nekoliko okolnih objekata.

U nekim medijima se iznose pretpostavke da je eksplozija nastala od pucanja plinske boce u stanu u kom je živela poginula žena, ali to nadležni organi do sada nisu zvanično potvrdili.

Tačan uzrok ove tragedije, znaće se nakon detaljne istrage nadležnih organa. Uviđaj lica mesta obavilu su pripadnici Policije i paraćinskog Osnovnog javnog tužilaštva, a u otkrivanje svih detalja eksplozije uključene su i druge stručne službe iz Paraćina i drugih gradova.