Predsednik opštine Vladimir Milićević najavio nastavak rekonstrukcije Kajmakčalanske ulice

Predsednik opštine Vladimir Milićević najavio nastavak rekonstrukcije Kajmakčalanske ulice

Polovinom jula biće nastavljena rekonstrukcija Kajmakčalanske u lice u Paraćinu, najavio je predsednik opštine Vladimir Milićević. Radovi na zameni vodovodnih cevi u najprometnijoj ulici u naselju Dankovo nedavno su završeni, a temeljna rekonstrukcija ove saobraćajnice biće nastavljena po okončanju tendera i izbora izvođača radova.

Osim Kajmakčalanske u Paraćinu su ranije najavljene rekonstrucije ulica Nikole Pašića, Vojvode Putnika i Vladike Nikolaja Velimirovića. Od ranije poznata kao Grobljanska, ulica Vladike Nikolaja Velimirovića prva je na redu u kojoj će ovog leta početi radovi na rekonstrukciji, najavio je Milićević prilikom obilaska završnih radova na asfaltiranju saobraćajnice ka Sisevcu.

Predsednik opštine još jednom je najavio rešavanje pitanja vlasništva terena FK Tekstilac u Dankovu koji se nalazi u veoma lošem stanju.

Još pre dve godine pokrenuta je peticija „Oživimo Tekstilac – probudimo Dankovo“ koju je za svega nekoliko dana potpisalo blizu 1000 Paraćinaca. Svoj potpis tada je dao i predsednik opštine Vladimir Milićević.