Predrag Milošević iz Paraćina, zaražen korona virusom, oseća se dobro

Predrag Milošević iz Paraćina, zaražen korona virusom, oseća se dobro

Blago povišena telesna temperatura od 37,5 i kašalj bili su prvi simptomi zbog kojih je Predrag Milošević iz Paraćina 15. marta posumnjao da je zaražen korona virusom. „Čim sam osetio prvi simptom javio sam se nadležnima i ispričao im čime se bavim i oni su me odmah sanitetom prebacili za Ćupriju na Infektivno odeljenje. Tamo sam sačekao analize i kada je potvrđeno da sam pozitivan, odmah su me iste noći transportovali za Kragujevac“, kaže za Kanal M tridesetpetogodišnji Predrag koji se sada oseća dobro.

Nakon prvih, blažih simptoma, Miloševiću se stanje blago pogoršalo. Telesna temperatura kretala se od 38 do 38,5 stepeni, imao je bolove u grudima, otežano disanje, a javili su se i bolovi u mišićima, kao i glavobolja. „Ovde su uslovi odlicni, ljudi se žrtvuju i daju maksimum od sebe da nam pomognu. Terapija je odlična i deluje, što je najbitnije. Nas smo četvorica u velikoj sobi sa sređenim kupatilom. Hrana je redovna, kao u restoranu i nemam apsolutno nikakve primedbe na bolnicu i osoblje Infektivnog odeljenja Klinickog centra Kragujevac, gde se trenutno nalazim“, rekao je Predrag Milošević koji je drugi stanovnik opštine Paraćin kod koga je registrovan korona virus.

Milošević je direktor transportnog preduzeća i zbog prirode posla u stalnom je kontaktu za putnicima iz inostranstva, pa sumnja da je na taj način zaražen. Do pojave simptoma nije bio u izolaciji, ali je na putu do bolnice nadležne obavestio o svim ljudima sa kojima je bio u kontaktu, pa je njima određena kućna izolacija. Njegova supruga, kao i njihovo dvoje dece su do 4. aprila i sami u karantinu i za sada se osećaju dobro i nemaju simptome korona virusa.