Paraćinski naprednjaci proslavili slavu Sveta Petku

Paraćinski naprednjaci proslavili slavu Sveta Petku

Paraćinskli naprednjaci obeležili su danas stranačku slavu Svetu Petku, koju tradicionalno slave u stranačkim prostorijama. Veliki broj simpatizera ove stranke našao se u prostorijama SNS-a, a među njima i predsednik opštinskog odbora ove stranke u Paraćinu Vladimir Milićević.

Čestitao bih svim našim građanima koji slave Svetu Petku kao i svim naprednjacima jer ovo je naša slava. Mi je slavimo i okupljamo se uvek kada je stranačka slava. Ovo su lepe stvari i to treba poštovati kao i našu veru i tradiciju. Naprednjaci poštuju i vole Srbiju, Srpsku pravoslavnu crkvu i naše običaje. To je ono što nas čini Srbima i mi od toga ne odustajemo. Uvek ćemo braniti srpske interese i srpsku veru. Srećna slava svima i neka je proslave u zdravlju i veselju, rekao je ovom prilikom prvi čovek paraćinskih naprednjaka Vladimir Milićević.

Ovogodišnji kolačar bio Predrag Milošević, bivši poslanik u Republičkoj skupštini. Ovu čast je od njega za narednu godinu preuzeo dugogodišnji član SNS-a Dejan Miladinović.

Svetu Petku je danas slavio veliki broj opštinskih i gradskih odbora SNS-a u Srbiji. Ova stranka je osnovana 2008. godine. Vlast u Srbiji je preuzela sa većinom mandata u rep. Skuptini 2012. a u Paraćinu na loklanim izborima 2020. godine.