Paraćinski fotograf Slavoljub Paunović

Paraćinski fotograf Slavoljub Paunović

Paraćinski fotograf Slavoljub Paunović nedavno je počeo da se bavi ovom zanimljivom umetnošću.  On je  dugogodišnji član Art Tima, a fotografisanjem svojih kolega i dokumentovanjem procesa njihovog stvaralaštva odredio je sebi jedan novi pravac koji ga izdvaja od standarda. Kako kaže najbitniji su mu momenti koje uspe digitalno da ovekoveči.

Na ovogodišnjem Foto safariju koji je održan u Zabregi učestvovalo je nekoliko desetina fotografa, a Slavoljub Petrović bio je iza objektiva na kome su zabeleženi najbitniji momenti svakog od njih.

U svojoj fotografskoj karijeri Slavoljub Paunović, član ART tima nije menjao foroaparate. On od samog početka koristi Nikon 300D i vrlo je zadovoljan njime.

Paunović kaže da u klubu ART tima imaju studio u kome svi članovi zajednički rade na obradi malih umetničkih dela. S obzirom na to da teško uklapa dva posla, preferira da obratu radi u svojoj kući.

Iako se ovom vrstom umetnisti ne bavi dugo, ima jasan cilj i ideju šta želi da ovekoveči. On sa svojim timom često organizuje izložbe na kojima gotovo uvek imaju veliku posećenost kolega iz drugih gradova.