Paraćinka Tanja Dimitrijević briljirala u kvizu „Potera“

Paraćinka Tanja Dimitrijević briljirala u kvizu „Potera“

„Potera“ je poslednjeg ponedeljka u 2021. godini bila za pamćenje. Četvoro takmičara pobedili su tragača Žarka Stevanovića i svojim znanjem  uspeli su da osvoje 1.070.000 dinara, čime je oboren rekord u ovoj sezoni. Članica dobitne četvorke koja je pokazala neverovatno znanje i brzinu činila je i Tanja Dimitrijević iz Glavice kod Paraćina. Na takmičenje u ovom kvizu prijavila se na nagovor porodice.

Tanja je u prvoj igri osvojila 50 hiljada dinara. Kako kaže, bila je na granici da uzme nižu sumu i ostane u ekipi. Ipak nakon kraćeg vaganja odlučila je da se bori za veći iznos od pola miliona. Za one koji nisu do sada gledali ovaj kviz, naša sugrađanka je objasnila kroz koje je sve krugove prošla.

Najveću tenziju je osetila u drugom krugu kada se našla oči u oči sa tragačem.

Tanja Dimitrijević je prvi put u kvizu „Potera“ učestvovalo 2015. kada je takođe osvojila novčanu nagradu. Tada je osvojena suma bila znatno manja, ali je bio i drugi tragač.

Osim ovog, naša sugrađanka se pre mnogo godina oprabala i u drugim kvizovima.

Iako je od emitovanja kviza prošlo svega nekoliko dana, Tanja još uvek sumira utiske i odgovara na čestitke.

Osvojeni novac u kvizu potrošiće na decu, kao i na putovanja sa suprugom.

U finalnoj poteri takmičari su tačno odgovorili na 21 pitanje. Tragač Žarko Stevanović je odgovorio tačno na 19, nakon čega je ustao i aplaudirao Tanji, Miloši, Stojanu i Petru, koji su oborili rekord u ovoj sezoni.