Paraćin imao predstavnika na “Draženovim danima” u Šibeniku

Paraćin imao predstavnika na “Draženovim danima” u Šibeniku

Prethodnog vikenda paraćinski profesor fizičkog učestvovao je na “Draženovim danima” koji su posvećeni jednom od najboljih košarkaša ikada Draženu Petroviću.
On je na Šibenskoj rivi (uz obalu) trčao Uličnu trku “Šibenskih deset i Draženova četvorka”na kojoj su učestvovali atletičari i rekreativci iz BiH, Poljske, Slovenije, Velike Britanije i zemlje organizatora.

U isto vreme održan je i košarkaški turnir “Draženova četvorka” u znak sećanja na legendarnog košarkaša tragično preminulog u saobraćajnoj nesreći.

Ovom prilikom promovisana je bezbednost i oprez u saobraćaju, a profesor Petrović nam je javio da je ovom prilikom dao i nekoliko intervjua za Zadar News, TV Diadora i Šibenikin.

Posebno mi je bilo drago kada sam ulazio u cilj i čuo spikera kako izgovara moje ime. Tada sam čuo aplauze što sam razumeo kao pozdrave ne samo meni već i celom Paraćinu, napisao nam je Petrović.

Odneo je i nekoliko poklona za Turističku organizaciju Šibenika i pozvao ih da posete Paraćin i njegovu okolinu poput Grze i Sisevca.