Otvoren novi MAXI u Paraćinu

Otvoren novi MAXI u Paraćinu

Građani Paraćina dobili su danas još jedno mesto za proverenu i kvalitetnu kupovinu po najsavremenijim standardima. Na adresi Tome Živanovića 56, u okviru Futura retail parka, svečano je otvoren novi Maxi supermarket. Širok asortiman proizvoda raspoređen je na preko 500 kvadrata savremeno opremljene prodavnice, pružajući potrošačima sve što im je neophodno za svakodnevnu kupovinu.

U novootvorenom supermarketu  kupce će svakodnevno dočekivati 22 ljubaznih zaposlenih koji će im pomagati u odabiru proizvoda brojnih destinacija za kupovinu, među kojima se posebno se izdvajaju odeljenja sa svežim voćem i povrćem, rezanim delikatesima i sirevima, pakovanim mesom, kao i svežim pekarskim proizvodima Maxi pekare.  

Među raznovrsnim proizvodima koji odgovaraju na potrebe svakog domaćinstva nalazi se i širok asortiman privatne robne marke sa cenama koje štede kućni budžet. Ovi artikli obeleženi su plavom oznakom „omiljene cene“ koje su uvek niske i menjaju se na nedeljnom nivou, pa tako kupci u ovoj prodavnici lako mogu obaviti kvalitetnu i povoljnu nabavku.

Kako bi kupovina bila što efikasnija, kupcima su na raspolaganju šest kasa – tri standardne i tri samouslužne, a u okviru Futura retail parka za sve kupce obezbeđen je i besplatan parking.

Otvaranjem novog Maxi supermarketa u Paraćinu, kompanija Delez Srbija učinila je nabavku po merilima modernog kupca još dostupnijom stanovnicima ovog grada.