Održana još jedna Godišnja priredba paraćinskih gimnastičarki

Održana još jedna Godišnja priredba paraćinskih gimnastičarki

Paraćinske gimnastičarke opravdale su najavu od pre nekoliko dana u kojoj je pisalo da će publici pokazati reviju gracioznosti, ritma i lepote pokreta. Svi posetioci u Hali sportova uživali su u grupnim i solo nastupima domaćina, a po prvi put ove godine imali su i goste Gimnastičkog kluba iz Vrnjačke Banje.

Gimnastičarke svih uzrasnih grupa pripremile su bogat nedeljni program, a publika je bila u prilici da pogleda raznovrsne koreografije sa kojima su se ove mlade devojke predstavljalje na takmičenjima širom Srbije i regiona.

I ova priredba bila je humanitarnog karaktera što je, kako iz kluba kažu, dugogodišnja tradicija. Sva prikupljena sredstva namenjena su za nastavak lečenja malog Vuka Vasića, a ovom prilikom klub je uspeo da sakupi skoro 80 hiljada dinara, kako je objavljeno na njihovom Fejsbuk profilu.

Prethodne godine učestvovale su na 20 takmičenja, a u individualnom i grupnom programu gimnastičarke su osvojile 130 medalja. Gimnastički klub broji oko 90 članica, pa se može reći da je ritmička gimnastika u Paraćinu veoma popularna među devojčicama svih uzrasta. O kvalitetu njihovih pokreta brine osmoro trenera.