Novogodisnja izlozba umetnickih radova u Kulturnom centru

Novogodisnja izlozba umetnickih radova u Kulturnom centru

Projekat pomaže Opština Paraćin, po Konkursu za sufinansiranje projekata u oblasti javnog interesa za 2021. godinu

U paraćinskom Kulturnom centru održana je još jedna novogodišnja izložba umetničkih radova. Dvadesetak autora izložilo je oko 50 umetničkih dela različitih formata i tehnika.

Još jedan od članova umetničke porodice Ivanović, prvi put je izložio svoje radove u Paraćinu.

„Posle četrdeset godina boravka u Nemačkoj sam se vratio da predstavim svoje radove sa svojim Paraćincima. Mene su svi ovde lepo primili i veoma mi se dopada ova izložba. Radovi su odlični, lep je i katalog i mogu da čestitam organizatorima” – kaže Tomislav Ivanović.

Vršilac dužnosti direktora Kulturnog centra Aljoša Gligorijević kaže da mu je drago što su uspeli da organizuju izložbu uprkos epidemijskoj situaciji.

„Prošle godine tradicionalna novogodišnja izložba umetničkih radova nije bila održana zbog situacije sa korona virusom, ali sada smo uspeli da postignemo to što smo planirali. Pozivam sve sugrađane da ako su u prilici dođu u Kulturni centar da pogledaju radove, a možda neki i kupe” – dodaje Gligorijević.

Novogodišnja izložba umetničkih radova je kao i do sada prodajnog karaktera. Kupci u Kulturnom centru imaju bogatu ponudu, a umetničke radove su im dostupni u povoljnim cenama. Izložba je otvorena do 31. januara 2022. godine.