Noćas u Paraćinu izboden maloletnik

Noćas u Paraćinu izboden maloletnik

Kako RTV Kanal M saznaje iz pouzdanih izvora, u noći između subote i nedelje, nešto posle ponoći maloletnik, star 16 godina, iz Paraćina, zadobio je teške telesne povrede opasne po život, za koje se osnovano sumnja da su mu nanete nožem.

Prema našim informacijama povređeni maloletnik je zbrinut na odeljenju Hirurgije, Opšte bolnice u Paraćinu. U ovom trenutku nije nam poznato u kakvom je stanju povređeni tinejdžer, ali saznajemo da se radi o dva uboda u predelu tela i jednom ubodu u predelu kolena leve noge.

hapšenje
Pixabay

Osnovano se sumnja da je ove povrede mladom Paraćincu nanelo,  takođe maloletno lice (15) iz Ćuprije. Za njim i njegovim pomagačima u ovom zločinu, od kojih je jedan takođe maloletnik, paraćinska Policija raspisala je potragu i do ovog momenta nije nam poznato da li su oni privedeni.

Događaj se zbio u jednom privatnom stanu u centru Paraćina, u kome je u momentu zločina bilo više maloletnih, ali i punoletnih lica. Prema informacijama Kanala M, nešto poale ponoći prvo je došlo do verbalne rasprave između povređenog mladića s jedne i više lica s druge strane. Potom je izbila tuča, a na kraju je maloletnik iz Ćuprije nožem zadao tri uboda tinejdžeru iz Paraćina. Napadači su odmah pobegli iz stana u kome se desila ova tragedija. 

Paraćinska policija je obavila uviđaj lica mesta, a o svemu je obavešten i dežurni zamenik u jagodinskom Višem javnom tužilaštvu.