Neočekovano energičan start Nove godine

Neočekovano energičan start Nove godine

Na veliko iznenađenje svih nas, vernih fanova, stigla nam je najava za prvo zimsko, indoor izdanje Energija Festivala.

Jednodnevni događaj pod imenom RESISTANCE, organizatori Energija Festivala najavili su za 13. januar sa mestom dešavanja u Sportskom Centru u Paraćinu! Program ovog „pilot“ projekta predvodiće jedni od trenutno najtraženijih domaćih techno izvođača iz Novog Sada Acor i Muhi, u pratnji prelepe mlade techno dame Kataline i podršku domaćeg Bokarića, koji će na ovaj nastup u svom rodnom gradu doputovati iz evropske techno prestonice Berlina.

„Ovo je “pilot” projekat iz želje da se naša publika, a prvenstveno fanovi elektronske muzike animiraju tokom zimskog perioda kada uglavnom svi samo maštamo o letnjim danima i našem glavnom događaju u godini – Energija Festivalu. Želja nam je da se publici omogući da i u vreme praznika uživaju u kvalitetnom događaju i uz kvalitetan line up u zatvorenom prostoru. Svi veći festivali u zemlji uglavnom čine slično, održavajući svoje događaje u halama i hangarima u Beogradu i tek ponekad Nišu i Kragujevcu, dok u manjim gradovima takvih događaja nema. 

Uz dozvolu opštine Paraćin smo u zakup uzeli malu halu SRC „7.juli“ kako bi se u njoj dogodilo zimsko izdanje „Energije“, a lokalnoj publici prilika da posete kvalitetan „rejv“ u svom gradu. Pa, videćemo, ukoliko ovaj pilot prođe dobro, kako i očekujemo, u planu je da sa sličnim događajima i nastavimo tokom godine, pa možda i u okolnim gradovima.“

Ulaznice za RESISTANCE spektakl možete kupiti u Paraćinu, u Klubu ExFontana (TC Kocka 2), The Alice Bar-u (Branka Krsmanovića 1, kod novog mosta u blizini srednješkolskog centra), u Jagodini u Plus Caffe-u (Stevana Sindjelića 26) te na svim Gigstix prodajnim mestima i gigstix.com gde je aktuelna i akcija 4+1 gratis ulaznica.