Neki delovi opštine Paraćin danas i sutra i u nedelju bez struje

Neki delovi opštine Paraćin danas i sutra i u nedelju bez struje

Bez električne energije danas do 13:00 časova hotel Dorotej u Donjoj Mutnici i benzinska stanica Miletić komerc do njega, kao i vikendica Mihajlović, saopšteno je iz EPS-a. Na kratko, oko 8 i oko 13 sati bez električne energije na po 15 minuta biće Lešje, Donja Mutnica i deo Klačevice, Plana, Golubovac, Busilovac i Krežbinac. Danas od 13 do 16 sati bez električne energije biće potrošači na Grzi u gornjem delu naselja ka jezeru i izvoru.

Bez električne energije sutra, 27. juna od 8 do 12 časova antenski stubovi VIP-a i Telekoma u Krežbincu. Na kratko, oko 8 i oko 12 sati bez električne energije na po 15 minuta biće i Lešje, Donja Mutnica i deo Klačevice, Plana, Golubovac, Busilovac i Krežbinac, hotel  Dorotej u Donjoj Mutnici i benzinska stanica Miletić komerc do njega, kao i vikendica Mihajlović. Od 12 do 16 bez električne energije biće potrošači na Grzi u gornjem delu naselja ka jezeru i izvoru.

Bez struje će u nedelju, 28. juna od 8 do 16 časova biti potrošači na Grzi, u gornjem delu naselja ka jezeru i izvoru.

Do prekida u isporuci električne energije doći će zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima na području Paraćina, navedeno je u saopštenju.