Način izrade crepulja koji primenjuju crepuljari iz Rujišta kod Ražnja, jedinstven je u Srbiji, ali i u Evropi. Ovaj zanat je veoma ugrožen, što nam govori činjenica da u Rujištu trenutno postoje samo dva crepuljara. Zato je prošlog leta pokrenut projekat za izradu crepulja koji za cilj ima promociju ovog zanata, a ovog leta je taj projekat, uz podršku nekoliko ministarstava Vlade Republike Srbije nastavljen.
Crepulje su se nekada koristile prvenstveno za pečenje hleba i izrađivale su se za sopstvene potrebe u svakom domaćinstvu. Sama izrada je fizički zahtevan posao, jer se obavlja ručno i bez ikakvog alata.
Pored crepulja koje mogu doprineti turističkom razvoju opštine Ražanj, rame uz rame je i brend „Taština kuhinja” Dejana Stambolića koji je pre 6 godina počeo da prerađuje dunju i pravi domaću rakiju, džemove, sokove, ali i slatku i slanu zimnicu.
Svi proizvodi iz „Taštine kuhinje” su organski i za prskanje voća su korišćeni soda bikarbona i kopriva bez ikakvih pesticida i insekticida. Gazdinstvo Stambolića je za svoje proizvode dobilo nagradu za najbolji etnobrend u 2019. koje dodeljuje portal privredni.rs.