Naprednjaci u Paraćinu slavili pobedu na izborima

Naprednjaci u Paraćinu slavili pobedu na izborima

Srpska napredna stranka osvojila je najveći broj glasovanalokalnim izborima u Paraćinu. Lider paraćinskih naprednjaka Vladimir Milićević kaže da se utisci još uvek sumiraju, kao i da su naprednjaci dugo čekali ovaj dan.

Paraćinski naprednjaci su odmah nakon prvih rezultata koji su pristigli sa pojedinih biračkih mesta počeli da slave pobedu. Veliki broj članova i simpatizera okupio se u prostorijama stranke kako bi proslavio apsolutnu pobedu na izborima koja prema prvim podacima Opštinske izborne komisije iznosi 45 odsto.

Milićević se zahvalio svima koji su glasali za listu „Aleksandar Vučić – za našu decu“, uputivši im prvu postizbornu poruku.

Prema preliminarnim podacima Opštinske izborne komisije, lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ osvojila je 28 mandata u budućem sazivu Skupštine opštine Paraćin.Od 55 mesta u lokalnom parlamentu 15 će imati predstavnici liste „Saša Paunović – Sigurno napred”, a pokretu Svi za Paraćin pripašće 5 odborničkih mesta. U Skupštinu opštine Paraćin ulazi i „Zdrava priča“ sa 4, kao i SPS sa 3 mandata. Ostale četiri liste nisu prešle cenzus.