Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nezgodi kod Donje Mutnice

Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nezgodi kod Donje Mutnice

Kako Kanal M saznaje iz pouzdanih izvora, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 11.40 na putu Paraćin Zaječar, kod Donje Mutnice, poginula je jedna osoba, a šest osoba je prevezeno kolima Hitne pomoći u paraćinsku Opštu bolnicu. Prema našim saznanjima troje su smešteni u jedinicu intenzivne nege, jedna osoba je hitno operisana, jedno lice se nalazi na odeljenju ortopedije, a jedna osoba je otpuštena na kućno lečenje.

Prema informacijama sa kojima raspolažemo mogući uzok čelnog sudara putničkih vozila marke “opel” sa jagodinskim registarskim oznakama, i “mercedes” sa paraćinskim regitarskim oznakama, je nepropisno preticanje.

Kanal M saznaje da je u ovaj saobraćajnoj nezgodi smrtno stradao putnik koji je bio na zadnjem sedištu u automobilu “opel”, dok su još četvoro lica iz ovog i dvoje iz drugog vozila povređena.

Saobraćaj na deonici puta Paraćin – Zaječer kod Donje Mutnice bio je obustavljen sat vremena nakon nezgode, a posle toga su zbog vršenja uviđaja na licu mesta vozila naizmenično propuštana jednom saobraćajnom trakom.

Više detalja o ovom nemilom događaju biće poznato nakon detaljne istrage Saobraćajne policije, Policijske stanice Paraćin i nadležnog tužilaštva.