Nacionalna služba za zapošljavanje – Pronađite zaposlenje na Sajmu u Paraćinu!

Nacionalna služba za zapošljavanje – Pronađite zaposlenje na Sajmu u Paraćinu!

Služba Paraćin jagodinske Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja u petak 19. aprila, sa početkom u 11 sati, u sali Regionalnog inovativnog start-ap centra u Paraćinu, ulica Svetog Save bb.

Na Sajmu zapošljavanja učestvovaće 23 poslodavca sa raznovrsnom ponudom slobodnih radnih mesta za kandidate različitih zanimanja i nivoa kvalifikacija. Traženi će biti: elektro i mašinski inženjeri, elektrotehničari, mašinski tehničari,  radnici u proizvodnji delova za auto industriju, kuvari, konobari, magacioneri, prodavci, pekari, agenti prodaje, tehnolozi i pomoćni radnici u prehrambenoj proizvodnji, točioci goriva, vozači, limari, bravari, radnici na farmi, prodavci, magacioneri, operateri u proizvodnji i mnogi drugi.

Pozivamo sve tražioce zaposlenja da posete Sajam zapošljavanja u Paraćinu, upoznaju se sa poslovanjem poslodavaca, informišu se o slobodnim radnim mestima i iskoriste priliku da predaju svoje radne biografije i konkurišu za posao.

Sajam zapošljavanja pruža velike mogućnosti poslodavcima da pronađu adekvatne kadrove, a nezaposlenima da u skladu sa svojim kvalifikacijama, znanjima i veštinama pronađu zaposlenje.