Minus i sneg odlažu zatvaranje drumskog mosta u centru Paraćina

Minus i sneg odlažu zatvaranje drumskog mosta u centru Paraćina

Glavni drumski most u ulici Kralja Petra I ipak neće bti zatvoren za saobraćaj ove nedelje, a razlog je hladno vreme odnosno niske temperature i sneg, poručili su iz opštine Paraćin za Kanal M.

Nastavak radova na rušenju drumskog mosta u centru Paraćina u velikoj meri zavise od vremena i temperatura. Pošto je nedavno pao sneg i temperature su često ispod nule nisu se stvorili uslovi za nastavak radova pa će oni biti odloženi za oko nedelju do deset dana, rekao je za Kanal M Saša Ružić, član Opštinskog veća i koordinator n aovom projektu.

Radovi osim rušenja mosta podrazumevaju izmeštanje telekomunikacione instalacije i opštičkih kablova kao i radove na promeni vodovodnih cevi. Ovo poslednje je možda i najvažnije. Naime, kada budu nastavljeni radovi na ovom mostu najverovatnije će doći do obustave u snabdevanju vodom za dobar deo grada, zaključio je Ružić u telefonskom razgovoru za Kanal M.

O nastavku radova, tačnim terminima i eventualnoj obustavi vodosnabdevanja građanstvo će biti blagovremeno obavešteno, poručuju iiz opštine Paraćin.