Mališani PU „Bambi“ posetili paraćinsku Poštu

Mališani PU „Bambi“ posetili paraćinsku Poštu

Kako se šalju pisma, kako poštar dostavlja pošiljke na kućne adrese i kako se preuzimaju paketi samo su neka od pitanja mališanaPU „Bambi“ koja su stidljivo postavljali zaposlenima u paraćinskoj Pošti. Iako je većina njih već dolazila sa roditeljima, bakama i dekima pitali smo ih zbog čega ljudi odlaze u Poštu.

Deca koja pohađaju dve predškolske grupe OŠ „Radoje Domanović“  zajedno su sa vaspitačicama obišli šaltere i gledali kako zaposleni i poštari rade.  Oni su ih pored srdačne dobrodošlice upoznali sa njihovim aktivnostima i načinom rada.

Razgledajući prostorije naši najmlađi sugrađani bili su u prilici da vide velika pisma, poštanske markice, pečat i pakete različitih dimenzija. Ipak, najveću pažnju im je privukla knjižara koja se nalazi u sastavu Pošte. Šta im se najviše dopalo.

Prema projektu i planu PU „Bambi“ ideja je da do kraja meseca mališani u pratnji svojih vaspitačica obiđu još najmanje dve ustanove u našoj opštini. Pre nekoliko dana posetili su Kulturni centar i pogledali aktuelanu postavku, a sa ovom praksom nastaviće i narednih nedalja.