Likovna umetnica Marija Komarac objavila prodaju slika sa izložbe „Ljubav i istina“

Likovna umetnica Marija Komarac objavila prodaju slika sa izložbe „Ljubav i istina“

Paraćinska likovna umetnica Marija Komarac objavila na društvenoj mreži facebook prodaju slika sa izložbe „Ljubav i istina“.

FOTO: FB stranica Marija Komarac

Slika „Ispod površine“ koja je deo izložbe „Ljubav i istina“ danas je prodata. Ovom prodajom zapravo i počinje prodaja cele izložbe, možda delimično i protiv moje volje, ali shvatam i smatram da ove slike zaslužuju da idu dalje ma koliko ja iz sebičnih razloga želela da ih zadržim. Izložba se i dalje dopunjuje nekim novim slikama, dok prva postavka traži svoj put u nove domove. Čestitam ponosnoj vlasnici i drago mi je da je otišla u prave ruke – ženi, heroju, borcu, ljubitelju umetnosti, a pre svega i iznad svega MAJCI SEDMORO DECE!, napisala je Marija Komarac na društvenoj mreži facebook.

Izložba slika „Ljubav i istina“ prvo je prošle godine održana u Ćupriji, a potom i u Paraćinu uz ogromno interesovanje naših sugrađana.

Inspirisana emotivnom životnom pričom u poslednjih pet godina Marija je svu svoju patnju u borbi za starateljstvo nad svojom decom prenela na platno. Zato je izložbu slika i posvetila majkama koje su izgubile starateljstvo nad svojom decom.

Mural dragoslav Mihailović

Marija Komarac je autorka brojnih murala i slika velikog formata. Između ostalih oslikala je mural Dragoslava Mihailovića u Ćupriji i mural Vere Nikolić u Kruševcu.

FOTO: FB stranica Marija Komarac