Košarkaši Paraćina sa novim trenerom nakon pobede u Kruševcu, za vikend dočekuju prvoplasiranu Ivanjicu

Košarkaši Paraćina sa novim trenerom nakon pobede u Kruševcu, za vikend dočekuju prvoplasiranu Ivanjicu

Novi trener Košarkaškog kluba Paraćin je Ivan Simić koji se zapravo vraća na klupu Paraćinaca nakon nekoliko meseci. On je na ovom mestu nasledio Nenada Vujadinovića sa kojim je KK Paraćin prekinuo saradnju nakon poraza od Zekasa u paraćinskoj Hali sportova.

To je sportskim rečnikom rečeno trglo košarkaše Paraćina koji su odmah potom sa 81:80 pobedili Napredak Junior u Kruševcu, i to nakon dva vezana minimalna poraza u ligi od Zekasa 75 i Plane.

Naredni meč koji će KK Paraćin igrati je susret sa Ivanjicom u okviru11. kola 1. Reg. lige Zapad koji je na programu u subotu od 17 časova u SRC “7. juli”. U ostalim mečevima ovog kola sastaju se: Mileševac – Jagodina, Zekas 75 – Mladost i Plana Napredak junior.

Na tabeli vodi Ivanjica sa skorom 8/2 i ukupno 18 bodova, a drugo mesto dele Plana i Jagodina sa po 7/2. Paraćin je peti sa polovičnim skorom 5/5.

Košarkašice pak sa druge strane su i dalje na svega jednoj pobedi u prvenstvu 2. lige Srbije nakon 9. odigranih kola. One će takođe u subotu na domaćem terenu ali od 14.30 dočekati Srbobran. U ostalim utakmicama ovog kola igraju još i: Ljubovija – Ras, ČA Basket – Proleter, Karaburma – SPD Radnički i Radnički Bg – Proleter 023.

Na tabeli Druge lige Srbije za žene vodi Ras sa skorom 8/0, Proleter 023 ima savega 1 poraz i 7 pobeda, a treće mesto dele Karaburma i Radnički Bg sa po 6/2. OKK Paraćin je 10. sa jeddnom pobedom i 7 poraza.